Sofiaa' - JAG KAN ANDAS ! :O

Okej, de känns jävligt bra just nu!!! jag har kunnat andas i över 2 timmar nu. (med näsan asso), har varit så tept i näsan att de inte är sant. Nu är det ca 10min tills klockan är 00:00, och jag ska väl strax sova antar jag. För jag ska nog upp vid rimlig tid imorgon, för jag tänkte dra hem till Khaled (:
De är inte så många som sitter och läser min blogg vid den här tiden. Men för er som gör se så säger jag bara godnatt, vi hörs imorgon! (: ♥


Sofiaa' - time to food ! :D

Dags att äta, MUUUUUUUUUUUMS ! är vrål hungrig. Jag åt aldrig något när jag sa att ajg skulle göra de -.-
Sen äter jag inte frukost, för då mår jag illa. men nu är de dags att äta.
puss


Sofiaa' - Never say Never

De här är nog den enda låt jag gillar med Justin Bieber. Hahah, Jaden Smith är sååå söt :D
Justin Bieber - Never say Never ft. Jaden Smith


Sofiaa' - Hungrig..


Är rätt hungrig nu, är rätt sugen på en fet kycklingsallad med italiensk dressing. åååh, känner hur jag helt plötsligt blev enu mer hungrig. Så nu ska jag nog gå och ta något att äta. Gud så gott de ska bli! :D


Sofiaa' - Älskad gammal låt


Sofiaa' - Vad ska ungdomar göra?


Kan alla vuxna sluta tjata? Ni vuxna tjatar alltid om att vi ungdomar ska hitta på någon, vi ska inte dricka, osv.. Men vad ska vi göra? Okej, vi är för unga för att dricka, de är sant, och jag själv har inget större intresse av det längre. Men Det finns ingenting för oss att göra? Speciellt inte på vintern. Man vill ju kanske inte åka skider dag ut och dag in? De blir oftast så att ungdomar dricker när dom är uttråkade. Så ni vuxna som läser bloggen kan väl svara på vad vi skulle kunna göra när vi är uttråkade? För om ni inte har något svar på de, då tycker jag ni ska sluta tjata på era barn om att dom ska hitta på något.


Sofiaa' - Längtar tills jag blir äldre


Bara jag som längtar till jag blir mellan 18-25 typ?
jag vet ju att man ska leva livet som om de vore ens sista dag. Men vadå leva livet? När man är i t.ex min ålder.. Då får man ju nästan inte göra någonting? Man får inte köra bil, inte moppe, inte dra på någon pub osv.
Så vad menas egentligen med att leva livet?


Sofiaa' - Under my nose


Har precis vaknat och är fortf otroligt förkyld så orkar egentligen inte göra någonting. Vet inte om jag ska göra något idag. Kanske ska dra till Khaled eller något. Vi får se hur det blir. Nu ska jag ta med mig datorn in på rummet och ligga där ist. För jag är sugen på att lyssna lite musik, så vill inte störa alla som kollar tv.


Sofiaa' - Kiss my ass!


Orkar inte blogg just nu. Bye fuckers ! (;


Sofiaa' - Nordstan

Nu ska jag dra ner till bussen för att åka till Nordstan och träffa Amy och två killkompisar till henne (:
Vi hörs senare. see yaah :D♥


Sofiaa' - försöker hålla ögonen öppna.


Jag är så otroligt trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna.
jaja, just nu sitter jag och snackar med William på msn, han har äntligen kommit hem från Finland (: Idag ska jag träffa Amy och två killar tror jag. De va några kompisar till henne. Sen ska vi kolla om hon kanske kan sova hos mig. Vi får se hur de blir med de eftersom min mormor kom hem till oss idag. Vi har lixom lite ont om plats !? Men nu måste jag ta något att äta, börjar bli lite hungrig. Vi får se vad det blir. (: ♥


Sofiaa' - Hatar dagar som den här..

Har bara kollat på tv och suttit vid datorn typ hela tiden. Har inte orkat gå ut eftersom jag är så extremt förkyld.. Men imorgon ska jag int till stan vid klockan 3 för att träffa Amy. Vi får väl se vad vi ska hitta på (: Asso just nu sitter jag och Carolina och skrattar åt Tobias (min storebror),  otroligt dåliga skämt. Typ om att kärringen på reklamen med Analknåda var Carolina!? Hur kul är de egentligen...?
Nu ska jag kolla 2 ½ men, vi hörs !


Sofiaa' - I can't stop missing you!


Sofiaa' - bada & sola


Nu har jag precis vaknat med ont i halsen, huvudvärk, ont i öronen, snorig osv..
Men jag ska iaf försöka få i mig lite frukost, usch, hatar frukost! Men ska göra syrran sällskap, så jag tar en risifrutti. Jag, Carolina, mamma och Fatzy ska snart iväg och bada. För de är så fint väder, och sololjan hänger såklart med, för nu ska jag bli brun vafan! Asso min Fatzy är helt tokig, hon springer runt och har JÄTTE ROLIGT med en cola flaska!? jaja, nu ska jag till köket och sen vidare.
VI HÖRS!


Sofiaa' - Egentligen ingen lust att blogga..

Bildbrist..

Kanske borde sluta egentligen? för jag har aldrig tid eller lust -.-'
Idag har jag iaf varit med Khaled, han är så gullig. Han behandlar mig som en liten prinsessa. HAHA !(; Men aa, vi gjorde inget specíellt. Vi typ åkte till ett ställe vid en fotbollsplan, la oss i gräset, solade lite, han masserad mig m.m. De va riktigt härligt. Men drog hem sen, de var nog lika bra, för jag har lite svårt att andas just nu, för jag är så himelskt förkyld. Sen var jag hungrig också. Aja, nu ska jag inte blogga. Ska fortsätta snacka lite med sofia på msn.


Sofiaa - Vi vet hur det känns.

Gamla minnen till låten asso..
Toppen, Estet, Hubler - Vi vet hur det känns


Sofiaa' - Snabba Cash


Sitter just nu och kollar snabba cash, den är rätt seg. Inte så jätte bra, fast jag kanske är för trött för att hänga med. Jag försöker lixom andas, för jag är jävligt förskyld. Vid klockan 5 så ska jag dra iväg och träffa Khaled, vi ska nog hem till honom tror jag. Jag ska väl försöka röra mig mot duschen snart, de skulle vara skönt. Men nu ska jag faktiskt gå och hämta en Strepsil för jag har sjukt ont i halsen.
vi hörs allihopa, puss! ♥


Sofiaa' - Trodde inte så om dig!

Måste bara börja med att säga att jag är djupt besviken på min såkallade bästavän. Trodde inte så om dig. Och hur kan du inbilla dig att jag borde förstå? de va mitt ex.. du, asso! tänker inte skriva mer om de.
Idag har jag varit med Amy och Khaled, först var vi bara i stan, sen drog vi hem till Amy och kollade film. Fan vad jag älskar Göteborg, alla är fett härliga! :D Iaf, sen drog jag och Amy hem till mig, sen drog vi tillbaka till Guldheden och träffade Amy och Emma. Mycket trevligt. Asso vad leker jag? Jag är verkligen inte på humör, varför leker jag så trevlig och som livet är på topp?
KUK I ER ALLA !
Eller kanske bara i er idioter som inte förstår bättre -.-


Sofiaa' - blääääääjaaaah eller något sånt?

Tänkte gå på Liseberg idag och sen träffa Khaled.. Men de kommer nog inte bli av, för de regnar ;O
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, för jag är skit seg och har ont i röven! Just nu sitter jag oh snackar med Jack's lillebror Andre. Trevligt samtal vi har. Och Karre sitter oh tar bilder på mig, jag som ser ut som helvete asso! Men orkar inte blogga. puss


Sofiaa' - Känner mig tjockt seg asso!


Gammal bild på Helena, Jessica, mig och Ellen innan PMM/Golden night (;
Har typ träningsvärk och är förkyld efter dom här dagarna man festat på club gothia. Fast de har varit riktigt roligt, fast svettigt ;P Igår var det nog roligtast för de var ca 20.000 människor där inne. Har inte bloggat för för jag har haft lite stressigt. Igår var jag på Liseberg sen fick jag skynda hem för att byta och osv, sen skulle jag skynda iväg till club githia. Idag ska jag också till club gothia, de är sista kvällen och jag ska dit med Amy, Victoria, Nelly, Carolina, Karina, Jennifer, Ellie och massa andra (: Nu ska jag ta och gå ut med hunden, duscha och fixa mig lite. Vi hörs! ♥


Sofiaa' - MAAAT / FEEEST !

Jag och Karina ska snart äta spagetti och köttfärssås :D
Min syster Carolina, som egentligen ska vara med Karina, är på sjukhiset. Nu ska jag äta, sen fixa mig för jag Victoria, karina och vickans kompis ska på skumdisco ikväll. puss (:


Sofiaa' - Heden


Lite bilder från club gothia (:
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag och Carre åka till Heden och kolla runt lite. De är massa killar där och sen även roliga saker man kan göra, typ sjunga kareoke, kolla på uppträdanden och gothia matcher m.m. Vi ska även träffa min bonus syster Victoria och hennes kompis, sedan på kvällen så ska vi på gothias skum disco. De ska bli jätte roligt! Jag kan tyvärr inte ta bilder, men de är bara att gå in på gothias hemsida om ni vill läsa om de eller om ni vill kolla bilder. Nu är det dags för mig att duscha så jag kommer iväg idag. puss


Sofiaa' - Hahah, älskar låten och har alltid gjort ;)



Nu ligger Fatzy och sover, hon är så söt (a)


Sofiaa' - Tidigt..

Är vaken jävligt tidigt eftersom jag måste passa hunden den här morgonen för mamma och hennes kille är o jobbar, och carolina och Carina sover. Så nu fick jag gå upp 8 på morgonen, jippi -.-'
Igår så kom jag ju hit till Göteborg och möttes av Mamma, Boris och den lilla sockertoppen Fatzy. Hon är ju gudomligt söt asso, och jag ska tillbringa hela morgonen med henne (:
Iaf, vi mötte även upp Carina som kom med bussen en halv timma senare, sen var det bara att sätta sig i bilden och åka hem. När vi kom hem åt vi en kyckling sallad som var jätte god, men med lite Italiensk dressing så blev den oemotståndlig. Men tillslut så drog jag och Carina till Gothia festen och var där hela kvällen. Inte så läng kö när vi kom dit, vi fick max vänta en halv timme för att bli insläppta. Sen var det bara att dansa och aa.. sen blev de nästan sova direkt asso, de är sjukt vad jag hade ont i fötterna!? Men nu ska jag nog gå och göra mig lite frukost, men bloggar sen igen. De kan ni vara säkra på (: ♥


Sofiaa' - Tävling

Jag är med och tävlar i den här bloggen http://mindagbook.blogg.se/ , var med du också (:


Sofiaa' - Tävling

Jag är med och tävlar i den här bloggen http://mindagbook.blogg.se/ , var med du också (:


Sofiaa' - HEJDÅ STOCKHOLM!


kommer sakna er alla ;/
Nu är det dags för mig att gå och lasta in sakerna i bilen och packa ner små saker som jag behöver på tåget. Bloggar igen när jag är i Göteborg.
puss ♥


Sofiaa' - Tjenare bitches ;D


Nu är klockan snart 12 och jag har packat färdigt. Shit vad tung min väska är! känns som att jag ska flytta!? Men de ska jag ju inte, ska bara vara borta i 3 veckor.
Idag blir det iaf ingen fest för min del, utan jag ska vänta på Carina i GBG-central, som tagit bussen till göteborg. Sen drar vi hem till min mami och äter kycklingsallad, sen ska jag också få träffa Fatzy för första gången! asso våran schäfer valp!!! Sen får vi väl se vad som händer där på kvällen (:


Sofiaa' - Kommer sakna Stockholm..

Chris Brown - Say Goodbye

Nu ska jag slå mig till ro och sova lite. Måste upp hyfsat tidigt imorgon för att packa ner dom kläder som är nytvättade. Sen klockan 14:00 så drar jag till Göteborg och säger bara HEJDÅ ÄLSKADE STOCKHOLM! vi ses om 3 veckor. Fast jag kommer ju såklart blogga. Kommer kanske blogga mer än vanligt. Jag nås också på luren, för er som har mitt nummer (:
Puss och godnatt alla kycklingar


Sofiaa' - Hittade några gamla videos på mig och Ellen

Titta och njut, kommentera och sen ut.


Sofiaa' - Kom precis hem från Dominique (:


Idag var ju jag och Dominique i Kista, vet inte riktigt hur länge. Men ganska länge. Jag köpte ett par shorts från "New Yorker" också för 200:- , rätt snygga och sitter tight vid götten ;D Sen drog vi till stinsen för att hämta hennes mobil som varit på lagning, men nej då sa dom att vi bara fick lämna in låne telefonen där, så vi fick åka till sollentuna centrum och hämta hennes mobil. Btw, såg en skit snygg rosa dator där också!
Sen träffade vi Robin och hängde lite vid vallen bara, sen träffa vi annat folk i edsberg och blablabla.. Tillslut drog vi hem till Dominique och kollade tv i typ 2 timmar och nu sitter jag här. För hennes pappa skjutsade hem mig. hihi, så gulligt av honom! JUSTE! Idag har det åkt förbi 6 bilar och tutat på oss, den 6e bjöd oss på pigelin (; mumsigt asso. (:


Sofiaa' - Gooooo'mooooorgooooon (;


Jag ska snart dra iväg till Sollentuna med Carolina för att möta upp Dominique, sen ska vi tre dra iväg till Kista och shoppa lite. Vi får se om jag köper något fint (: Efter vi varit i Kista så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag och Dominique kanske drar till stan eller något. Kanske tar en liten fika eftersom jag åker till Göteborg imorgon, och Dominique ska inte med ;/ Kommer sakna henne jätte mycket. Men nu måste jag gå och välja kläder åt min syster som jag lovat -.-'


Sofiaa' - Rösta på mig och sprid den vidare (:

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Sofiaa' - Tog precis en skön dusch..


..oh ska snart lägga mig i sängen.
När jag kom hem stoppade jag massa kläder i tvätten sen började jag packa. Fast de gick på typ 20min, för sen drog jag och syrran ut och träffa Alex. Vi drog till slottet och tillbaka. De va skönt att abra vara ute och gå lite. Sen tog jag en dusch och rakade mig så jag känns som en bebis rumpa! :D
Jag tror jag börjar få öroninflamation eller något, för har på något sätt ont i öronen så de gör ont i nacken och halsen ;S Aja, nog snackat om de!
Imorgon så ska jaggå upp relativt tidigt för att dra iväg till Kista med Carolina och Dominique. Jag och Carolina måste ju shoppa lite innan vi drar till Göteborg, och sen så ska jag ju vara med Dominique imorgon, så hon får ju följa med. (: Men nu ska jag gå ut i köket och dricka lite vitamindryck, har saknat dom ;O Ska även kolla efter en ipem och halstablett. De är ju synd att vara sjuk när jag ska på gothia, mamma som redan köpt gothia card och allt. Aja, sov gött nu allihopa så hörs vi imorgon. Puss (: ♥


Sofiaa' - Hon gråter..

Baby Got Back (I like big butts) w/ lyrics

åååh, min lillasyster gråter ;/ Blir så deppig av att höra henne gråta, men de går snart över..
Snart ska vi åka hem till lilla Sollentuna, jag måste tvätta, packa och göra en jävla massa saker, imorgon måste jag även shoppa lite. För på Onsdag åker ja till Göteborg. Nu måste jag packa ner mina saker för sen ska vi dra. Bara jag som får kick av låten? xd


Sofiaa' - NUDLAR !


Har precis kommit upp till huset oh håller på att göra nudlar med syrran. Fan va gött asso! Innan jag gick upp så var jag ute på sjön och åkte ring efter båten, skit roligt :D Ska ner och göra de igen efter jag har ätit också. Men nu ska jag laga mina nudlar. Njut av låten, har inte lyssnat på den. men endå (:
Vi hörs, puss!


Sofiaa' - Drar ner nu

Fronda - Sommar

Ska gå ner och sola nu, bloggar när jag kommer upp igen (: ♥


Sofiaa' - Vad ska alla göra idag?

Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig i Göteborg

Jo, jag ska iaf gå ner till bryggan och steeka i solen lite. Har ju en sol olja som är otroligt bra, så tänkte smörja in mig lite, sen ska ajg ge min syster en helkropps masage och smörja in henne också, ( Är grym på att masera ), sen kanske jag tar o badar lite, för just nu är de 22grader i vattnet. De låter ju rätt skönt endå.
Igår snackade jag med mamma och hon ska åka och köpa GOTHIA CARD idag åt mig, Carolina och Carina. Hahah, mamma tyckte de va bättre att vi redan hade kortet när vi kommer ner till henne i göteborg än att vi ska åka iväg oh köpa de. Jag ska på én av festerna med min bonus syster som är 25 dagar yngre än mig också. Har inte träffat henne på länge, saknar henne jätte mycket. Ska försöka få med henne på fika och lite annat kul också. Men främst av allt så ska jag försöka hitta på något med min mamma! Hon är min mamma oh jag träffar henne nästan aldrig..
Aja, ska inte bli någon dramatisk lång och sorgsen historia nu, utan ska faktiskt ta och sjunga lite, vilket jag gillar otrooooooligt mycket. Man får värsta känslan lixom! WIHOOOO!
Vill bara säga att jag älskar er där nere i Göteborg (:


Sofiaa' - Nu är jag vaken.

De första jag gör när jag satte mig vid datorn va att lyssna på den här låten. Det var den låten vi tjejer i grupp 7 på ssc spelade in i studion. Asso ni är helt otroliga tjejer. Älskar er så! hahah, låter kanske inte bäst, men de lät bättre när vi stod på scenen och dansade också (:


Sofiaa' - är skit trött!


Jag är trött på allt och alla, sen är jag bara vanligt trött och skulle behöva sova. De känns som att de alltid är jag som ska ställa upp för allt och alla. Folk frågar mig knappt hur jag mår längre? Jag känner verkligen att jag behöver någon. Någon som alltid finns där, någon man kan dela kärleken med, någon som iaf lyssnar.
Måste bara säga att jag saknar mitt ex.. Insåg de när jag kollade igenom gammla bilder idag ;/
Jag behöver verkligen någon just nu, jag behöver en förändring, jag behöver något speciellt och dyrbart. Jag behöver någon att älska!


Sofiaa' - Ska kolla lite tv nu


Syrran vill ha datorn och jag är på dåligt humör.
Ska snacka med pappa sen och kolla om jag kan dra till Göteborg tidigare än på onsdag. Orkar inte vara kvar!


Sofiaa' - Jag minns...


Hur varm jag blev när jag höll din hand
fast den var kall
Hur jag smälte för dina mörka ögon
trots att dt var livlösa
Att jag ofta gav dig komplimanger
utan att få några tillbaka
Att jag vill att hela världen skulle veta att vi var ihop
men inte du
Att jag svor att aldrig ta dig tillbaka
men bröt mitt löfte
Hur jag ville hata dig
fast jag inte kunde
Hur du gick för att aldrig komma tillbaka


Sofiaa' - Minns den här låten så väl !



Sofiaa' - Kollar igenom gammla bilder.


Oh sen tänkte jag, "Gud vad jag saknar mitt gammla hår". De va ju faktiskt fint. Just nu har jag missfärgat hår, men vill ha lite ljusbrunt med blonda slingor. Fast när jag kollar gammla bilder från i vintras så saknar jag mitt svarta hår lite faktiskt. ååh. Kolla bilden här över, de va ju fint. Fast nu kan ju ignorera mitt leende för de är lite mindre vackert asso. ;P


Sofiaa' - Go'morgon alla bloggläsare (:

Hampus Sikström - Texten till dig

Nu har jag vaknat efter en underbar natt då jag faktiskt fått sova ut. Fast vaknade klockan 10 och kunde inte somna om, men ska inte klaga! (; Just nu sitter jag iaf och messar med Wille som är påväg till finland. Hahah, fick hans nummer på SSC. Fast han kommer inte kunna messa på 10 dagar nu, men men (:
Idag är de ju lite mulet väder så vene om jag ska bada. Fast ska väl kanske åka lite vattenskidor tror jag.
Puss (: ♥


Sofiaa' - Natti natti (:

Nu ska jag kolla lite tv, syrran vill ha datorn. Sen ska ´jag sova, jäääääätte länge! ;O Är skit trött. Men måste ta något att dricka. puss och godnatt (:


Sofiaa' - Kom hem idag, men drog direkt.

Kom hem från ssc idag.
Jag ville verkligen inte åka hem, jag grät som en åsna. Asso tjejer ni kan inte ana hur otroligt roligt och mysigt jag haft med er. Älskar er något enormt. Våran vänskap och styrka tillsammans är ju helt oslagbar. Längtar redan till återträffen den 18september. Men de känns så långt! Gud, mina ögon fylls med tårar nu..
HJÄLP! :'/ Glömmer er aldrig brudar..
Jag ska väl inte säga så mycket, utan ska väl lägga in några bilder bara. Det kommer fler. De lovar jag!

Btw: har fått en 9 veckors schäfer valp också (a)


Sofiaa' - SPORTS CAMP !


Sitter här vid en dator på sports camp. Ville bara säga att jag faktiskt lever. Igår spelade vi en match mot killar 96-97, vi förlorade med typ 4-0 tror jag. Idag spelade vi match mot ett annat flicklag och vann med 3-1. Solen ligger på som fan just nu asso :O Hela våran vecka kommer bli het. Hittills har jag bara sätt 1 söt kille och 1000 fjortisar. Lite kul faktiskt. Våra tränare/ledare tycker nog inte om oss så mycket. Dom skällde lite på oss inatt. Hehe! Klockan 2 så ska vi ha innebandy träning igen, sen så ska vi dra iväg och bada. Och jag ska själklart sola, för jag behöver bli brun. Hahah, längtar tills på fredag när de är disco xD yahaaaay!

Sofiaa' - Kvälls dopp



Har precis varit och tagit kvällsdopp med Johanna, Lisa, Emilia, Helena, Hugo, Simon, Jocke och Sherif. Det va varmt och skönt som fan i vattnet. Idag har jag bara varit ute och chillat med Johanna, Helena, Emilia och Lisa. Fast tidigare idag kollade jag ju på när Helena packade och jag lekte med camen (; Fast nu står Helena i duschen så jag väntar på att hon ska bli klar så jag också kan duscha, medans jag gör de så ska hon klippa Summers klor (Hennes otroligt söta hund) Aja, just nu sitter jag och lyssnar musik och snackar med Ellen på msn.
Gumman, jag finns alltid här för dig och kommer stötta dig som fan igenom dehär. Jag förstår att det är jobbigt och jag kan inte göra mer än att leva mig in i din situation och stötta dig. Och jag ska stötta dig upp till 100%, jag menar det hjärtat. Du är och förblir min bästavän! Jag älskar dig!
Men nu ska jag kolla min facebook och fortsätta mitt samtal med Ellen, sen ska jag hoppa in i duschen. Fast jag kanske bloggar lite mer, så besök min blogg mycket nu. HAHAH ! om ni vill förstås, eftersom ni alla är så underbara. fjäääääsk xD


Sofiaa' - Leker med cam xD



Här leker jag kissie, likt va? :)

Nu har ni sätt hur vacker jag är på morgonen (:


Sofiaa' - Hos Helena


Leker med Helenas webb cam (:

Sov hos Helena inatt och ska göra de nu inatt igen eftersom vi drar till Sportscamp imorgon bitti. Så dethär blir ett av dom få sista inläggen jag skriver på kanske en hel vecka. Ifall jag inte möjligvis bloggar lite där. vi får se (:
Jag och Helena snackade igår om att vi skulle lura jobbiga fjortisar om att vi bor på barnhem, har alkohol problem, att jag blir misshandlad av min kille (för jag har ett stort blåmärke på benet och massa sår), att helena röker på allt för ofta och massa sånt där. Som att vi är förortens värstingar! xD MOHAHAHAHHAH!
Nu har Helena typ packat klart. Asso shit, de ser ut som att hon och jag ska flytta dit? Juste.. Gustav Kjell och Henrik Ahlström ska till sports camp också. Va roligt att träffa några man känner också. Om ni undrar så är båda mina ex!? ;S Nej, nu ska jag väl strax ta och sminka mig sen ska väl jag och Helena kanske dra ut och göra något. Kanske köpa glass. Hon är så vacker när hon stuttsar ner för trappan! xD

TILL ELLEN!
Du kommer att få fler myror att rymma. Och allt ska vara ljusblått, PUNKT SLUT!


Sofiaa' - Låten säger så mycket för mig..

Axel Åkerlund - utan dina andetag


Sofiaa' - Vad händer idag?


Bra fråga (:
Det jag gjort hittills är att packat två väskor som jag ska ha med mig till sports camp. Och när jag åker dit så kommer jag inte kunna blogga. Men bloggar så fort jag får möjlighet. Iaf, jag ska strax iväg och handla lite saker med pappa. Men vi ska äevn hämta upp Helena för hon ska följa med och sen så ska jag lämna mina väskor hos henne, för jag ska sova hos henne inatt eftersom vi ska åka tillsammans till sports camp. Och min pappa och min syster tar en racerbåt från stan till landet idag. Men ville inte följa med. Men nu ska jag kolla lite på "Res dej inte" (:
Puss på rumpan, stumpan (:


Sofiaa' - Drog till viken igår.

Jag hängde med Amanda och Carro ner till viken igår och träffade Alex, Stefan, Jhonny, Roma och Johanna. Kirill va också där i början men han drog iväg med moppen sen. Iaf, vi hade, eller iaf jag hade en otroligt trevlig kväll. Vi grillade, badade, körde sanning eller konka, dansade, snackade och bara umgicks lixom. Det var jätte härligt! Jag och Amanda badade typ precis innan vi skulle dra hem. När vi var påväg hem så hade de börja ljusna och sen had evi glömt nyckel till huset och vi ville inte väcka pappa så jag, carolina och amanda la oss ute på altanen och sov. Men de va svinkallt och speciellt när man är helt blöt. Men klockan 7ungefär så vaknade pappa och släppte in oss. Så jag går direkt in till sängen och somnar x)
Otroligt skönt måste jag faktiskt få säga.


Sofiaa' - mat.


Ska gå upp och kolla om de är mat snart. Klockan är ju redan 22:06 ;O
Är fortfarande sur och sitter och bråkar med Jack. Ja, ni vet att jag gillar honom. Men om jag ska vara ärlig så vill jag inte ha honom. Inte efter allt jag fårr reda på. Inte efter allt lek med mig. Jag får snart utbrott!


Sofiaa' - Kom precis hem från Kista.

Kom precis hem från bion. Den var faktiskt bra måste jag säga. Älskar ju kärleks filmer.
Fast påväg hem blev jag sjukt irriterad. Som många vet så har jag ett jävla temprament. Och nu blev jag helt plötsligt irriterad på några personer. Så påväg hem så började jag bråka med Bayron och Jack. Jaa, jack frågade vem jag tror jag va. Och om jag ska vara ärlig så är jag faktiskt mig själv för en gångs skull.
ÄR SÅ FUCKING IRRITERAD PÅ ALLA JÄVLA KILLAR!
Sen är jag ju jävligt irriterad på en annan kille också. Jag hjälpte honom att bli av med en anmälan, jag har fixat nummer till honom som han behöver. Men tacken var att han lekte med mig.
1. Som tur var, är jag glad att han erkännde de.
2. jag är också glad att jag inte gav honom en fet smäll.
3. synd för honom att han var kille..
Min teori om killar är helt enkelt att dom är slämmiga äckel och dom har ingen aning om hur dom ska behandla tjejer. Vissa har ju den förmågan och och extremt gulliga. Men precis som folk säger "I varje ont, finns något gott" då måste ju de alltså innebära också att "I varje gott, finns något ont". Ledsen att behöva säga dehär tjejer, men bind er inte för hårt i killen ni älskar. Även han kan vara ett svin. Tro mig, jag har lagt märke till de. För jag har gått för fort fram och litat på för många killar på sista tiden. Äckligt gjort av mig, men även av dom. Nu ska jag försöka äta lite mat tillsammans med Carolina, Amanda och Pappa. Sen ska jag försöka hitta någon kompis som han gå och vara lite arg tillsammans med mig. Sen hoppas jag att jag träffar någon som jag kan flippa lite på.
Gash asso ! :@


Sofiaa' - Ute dag igår / Ute tag idag.

Igår drog ju jag till grönan med Dominique och några. Vi kollade även på konserten, den va jätte bra! Lite sån musik jag lyssnar på egentligen. Fast de är ingen som tror (a) Aja, jag kom iaf till sollentuna vid klockan 12, så jag drog direkt ner till viken i vaxmora och träffade Carolina, Roma och Alex. Vi firade alex födelsedag, alla badade utom jag. Jag orkade inte.. Men vi grillade lite mashmaloooseer xD och såklart så sjöng vi för honom!
Fast det är idag han fyller år, så alla firar Alex"big babba"Stålmannen ;P
Nu ska jag strax dra till Kista med Carolina, Amanda, Ellen, Roma, Alex och Johanna för att kolla på bio, vi ska kolla "Eclips". Men vi har resarverat platser så vi måste vara där en timme innan, så de är väl dags att tagga snart antar jag. Sen så blir det viken ikväll också. Alla kan messa om det är något eller om ni vill komma (:
Puss på alla söta och mindre söta


Sofiaa' - Ska strax dra iväg.

Föst måste jag bara be om ursäkt för att jag inte bloggade igår..
Men jag va först med Gustav, Simon och Roma som kom hem till mig. Sen va vi hos mig ett litet tag, men sen skulle vi dra och möta Mickis. Så Roma stannade hemma hos mig med min syster. Sen träffade jag Linnea, Elsa och Ellen vid centrum, trevligt trevligt.
Sen drog jag, Mickis, Simon, Simon och Gustav till Linus, och där var även Einar. Vi chilla där ett tag. Sen drog jag, simon och mickis till wayne's coffee och träffade Johanna och Helena, vi fikade lite. Sen drog jag, mickis, helena och johanna till vallen. Sen kom Gustav, Simon och Einar. Jag, Johanna, Helena och Einar sprang igenom vattenspridarna. HAHAH ! jag blev jätte blöt ;O fast de kanske inte är så konstigt!? Men som tur var, så var gustav jätte gullig och lånade ut sin tjocktröja till mig, och jag hade ju shorts på mig igår så de såg ut som jag gick utan byxor när jag hade den tröjan. Iaf, sen när alla skulle dra hem så drog Carro, Roma, jag och Alex och badade och sen gjorde vi en brasa så vi kunde värma oss. Det var skit mysigt. Fast kom hem lite sent igår. Hoppas pappa tyckte de var okej. ♥ FÖRLÅT PAPI ♥ Iaf, sen drog jag hem och snackade i telefon med Gustav, fast Einar och Simon var i bakgrunden. Snackade typ till klockan 5 imorse. Shit asso, jag blev galet trött och var tvungen att lägga på, sen slockna jag direkt och vaknade vid ett idag.

OCH NU..
Ska jag iväg och träffa Dominique i sollentuna centrum, sen ska vi dra in till stan och bara gå runt lite tills vidare. För lite senare så ska vi dra till grönan med Shayan och hans kompisar typ. För de är någon grej där idag tydligen. Fast jag vet inte vad, men aa. Ojdå, nu blev dehär lite väl långt, men hoppas de va okej. Jag bloggar troligtvis ikväll. Men vi får se (: ♥


Sofiaa - Hemma hos Shayan

WOHOOOO !inte sariöst inlägg..
Sitter iaf hemma hos Shayan med två personer. Nämner inga namn för att göra det lite mera spännande xD Jag har badat idag för er som är intresserade. IAF.. jag känner mig just nu som hemma och åt för några minuter sen ett äpple och har på mig en keps. Dags för mig att gå ut i köket för Shayan ropade.
Puss alla fucking slampor där ute (: ♥

Sofiaa - Hemma hos Shayan

WOHOOOO !inte sariöst inlägg..
Sitter iaf hemma hos Shayan med två personer. Nämner inga namn för att göra det lite mera spännande xD Jag har badat idag för er som är intresserade. IAF.. jag känner mig just nu som hemma och åt för några minuter sen ett äpple och har på mig en keps. Dags för mig att gå ut i köket för Shayan ropade.
Puss alla fucking slampor där ute (: ♥

Sofiaa' - Bilder (a)


Lite bilder från dagarna jag varit borta.
Vissa är från Tyresö och vissa är från Norrtälje/Yxland (:


En av alla terorist bilder på mig ;)

Jag och Helena i Yxland och kollar solnedgången.

Michaela och jag på bryggan i tyresö (:

Michaela och jag på bögberget.

Helena och en båt som vi inte kunde bestämma oss för vad de skulle va.
Men jag tror vi bestämde oss för en lastbilsbåt !?

Michaela går ;P

Jag langar fjortis pose xD

Carina ute i natten (:

Carina solar

Carolina och Helena lyssnar på pappa i badtunnan på tyresö

Carolina och Helena i badtunnan.

Jag och Helena på bögberget i tyresö.

Sådär blek var jag för lite mer än en vecka sedan ;O

Jag och Helena vid lunchen på midsommar (A)

Helena och min gulliga pappa :D

Jag utan smink och missfärgat hår !? ;S

Helena "min vackra" Mohlkert

Jag bjuder på dendär xD

..och dendär xP

Helena!? ;S

Min söta Helena i Norrtälje/Yxland (:

Jag i Norrtälje/Yxland med en stor båt i bakgrunden :P


Sofiaa' - Go'morgon alla vackra (:

En glass till frukost blir bra (:
Ska fixa mig strax för att dra ut och träffa Dominique. Vi skulle egentligen dra och bada idag. Men vädret blev inte så bra. Men vi tar med bikini ifall de skulle bli fint väder. Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra.. Får väl komma på något roligt. Vi ska snacka en del, de behöver vi verkligen! Tyvärr så lämnade pappa inga pengar till mig så vi kan inte dra och fika. Men vi får väl göra något annat ist. Men nu måste jag sminka mig och fixa håret. Ska också försöka lägga in några bilder.
Puss ♥


Sofiaa' - Snart dags att rulla hem


Jag har plattat mitt otroligt fula hår nu.
Vi ska väl strax dra oss hem, spänningen är olidlig. Hahah, nej men allt känns så segt. Vill bara åka NU! Och för er som inte vet så är mit hår typ brun/svart, med några ljusa slingor men håret längst fram är blond/orange. Och solen har gjort att jag fått fräknar. Liknar ett ginger ;/
GINGER DO HAVE SOULS !
Men ska väl ta och färga de när jag har tid och lust, eller så ska jag väl bara låta de vara så får folk vänja sig. Jag hade inte tänkt att skriva om hur min vecka har varit just nu, det gör jag när jag har tid och så ska jag självklart lägga in bilder. Men ni kan gärna berätta,
vad har ni gjort i veckan? något speciellt ni vill berätta. Jag är lite intresserad.
NU ska jag fixa dom sista sakerna, bye (: ♥


Sofiaa' - SOLLENTUNA IDAG !

Gabriel Antonio - Ride for me

Jag ska strax äta och efter det så ska vi typ åka hem. Fyfan vad jag har längtat! Trött på landet nu, jaja! :)
Jag har bränt mig idag efter alla dagar jag solat. Fast är iaf lite brun nu, ser inte ut som ett spöke längre. Ikväll ska jag nog ta och träffa lite polare, äntligen! Måste försöka ta och träffa Lisa någon gång i veckan också. Ska snacka med henne och säga förlåt och förklarar lite saker. Lisa, glöm inte att jag älskar dig!
Men nu ska jag ta och äta lite, puss puss ♥


louise' - jordgubbs lotion


165 kr på the bodyshop

den luktar så otroligt gott och det sitter verkligen i! :)
VÄRD nu till sommaren, när man har lite torr hud


/ www.louiseeb.blogg.se

louise bloggar

Vaknade tidigt av att idiot med dolt nummer ringer mig, och det värsta är att de inte bara är en gång, den ringer HELA tiden... fyfan va lack man blir på sånt!:o
jaja, nu har jag fixat mig och även hunnit sola lite, är jätte hungrig så ska snart äta lasange tror jag! :) sen drar jag till marstrand där jag har min husvagn och min kille bor där, så sover nog hos honom, bloggar senare! :)


louise bloggar

ni undrar säkert hur jag känner sofia..

jag bor i göteborg och förr bodde sofia där?! iallafall hennes syster carolina, vi började umgås tillsammans med Linn, hon är verkligen en jätte go tjej! sen har jag träffat sofia några gånger, aldrig vart själva så precis. men hon är lika go hon! (a)

hade vart roligt att träffa er snart igen!


b.o.b - airplanes ft eminem

louise bloggar

sofia smsade mig igår och bad mig gästblogga, ja va hemma hos min pojkvän då så jag kunde inte! men idag börjar jag gästblogga tills sofia kommer hem! :) i min egna blogg www.louiseeb.blogg.se skriver jag mest om smink, mode, mina intressen alltså sånt som jag tycker är roligt!:) puss



Sofiaa' - Hej vill bara säga att jag lever!

Bloggar möjligtvis på söndag när jag kommer hem.
Har varit i tyresö från torsdag till söndag med helena, sen drog vi till norrtälje men tog färga hem i onsdags, men då drog jag och mickis ut till tyresö igen. Och nu sitter vi och har precis kollat facebook. och ska strax sätta på en film. Bloggar när jag kommer hem.
Hoppas alla har haft det trevligt. Puss (: ♥


RSS 2.0