Sofiaa' - LATINO !


Hej alla söta bloggläsare!

Jag antar att ni är lite sura på mig eftersom jag inte bloggat så mycket. Men de beror på att jag aldrig har tid för datorn fören på kvällarna och min dator är seg som jag-vet-inte-vad.
Igår var jag i alvik latino fest, hah, de fanns några sötnosar där. Jag fick även lära mig salsa ( de gick inge bra ), men när jag dansa salsa med någon kille så gick de faktiskt jätte bra, han va bra på att lära. De kändes magiskt att dansa med honom då helt plötsligt ! ;D
Jag men drog hem när klockan började närma sig halv 1, Så jag var väl hemma vid halv 2. Idag så ska jag iväg och shoppa lite med min papi. Han ska köpa en adidas väska till mig, mohahah! ;D Sen ska jag flörta lite med han så han kan köpa lite kläder till mig, för de behövs verkligen (: Fast sen måste jag städa mitt rum innan helgen är slut..
Pyssen på alla ! xD


Sofiaa' - Dags för sängen!

GODNATT & SOV GOTT !
Ja, nu kom pappa precis ner och sa att jag borde gå och lägga mig. Jag börjar endå 08:00 imorgon och slutar 15:30, SUCK! orkar verkligen inte.. fast har hemkunskap som första lektion så de är ju rätt chill. Sen så har jag rätt många och långa raster. Men nu är de bäst att jag tvättar bort sminket, smörjer in mig, borstar gaddarna och lägger mig i sängen.
Puss på alla (:


Sofiaa' - Känner mig som ett "sex offer"

Läste precis Dessies blogg!
Herregud.. Okej, rukbriken låter lite fel men jag hoppas ni förstår när jag förklarat.
Som ni ser här under så har jag klistrat in dom två exempel jag reagerade på när hon skrev om perfymer hon brukar använda. Och jag känner mig lite äcklad på något sätt. Inget illa menat mot henne, men jag brukar använda "Naomi Campbell" och "Alyssa Ashley Vanilla" perfymerna. De är mina favoriter och jag köper alltid dom. Och jag känner mig äcklad pga att hon säger att hon brukar ha dom när hon "myser med killar". Okej, kanske lite fjantigt av mig. Men ärligt, känns som jag luktar hennes sexliv -.-'

4. Naomi Campbell
"Sex parfymen" som attraherar killarna. Brukar använda den här om jag ska sova hos någon oftast och mysa med personen. Men nu är den slut, så måste köpa en ny. Men har också användt den här sen jag gick i 6:an 7:an..!
http://anniwiwo.blogg.se/images/2008/parfym-nao_16960726.jpg

5. Vanilla parfym.
Vanilj parfym är ju en klassiker. Den attraherar killar som mest (Påriktigt..) För vanilj attraherar killar. (Finns att köpa på kicks bland jättemånga andra smaker (Ni vet där de står jord parfym osv..?)

http://piccoliina.blogg.se/images/2010/0013269_m_69979955.jpg

Sofiaa' - Im back bitches ;D

Är hemskt ledsen för mitt dåliga bloggande.
Men har ju precis börjat skolan, har haft en del annat att göra. Plus att min dator är otroligt seg, så orkar inte blogg ibland. Men som tur är så har jag ju min bästavän Ellen som hjälper mig att blogga. Jajaj, nog om de!

Jag lyssnade precis på min favorit låt med min favorit kille, ( Lloyd - I want you ) och jag har inte lyssnat på den på ett tag nu, så började inbilla mig själv att jag tröttnat på honom. Men så kollade jag videon och mina ögon fastnade och nu vill jag bara spela videon 100ggr om och om igen. Han är så sjukt snygg och han sjunger som gud vet själv!
Hur tycker ni att de är att ha börjat skolan nu då?
Själv tycker jag de är rätt kul och ska försöka sattsa lite nu på plugget. Det behövs verkligen för min del, och de är inget jag bara säger utan jag menar de verkligen. Jag behöver VERKLIGEN plugga hårt! Men de ska nog lösa sig. Jag har iaf gjort matteläxan som är tills på fredag. hehe ;) Men nu ska ni få njuta till den här videon precis som jag. Puss puss(:


Ellen här !

Hej igen ! :)
Som ni ser hjälper jag sofia lite idag igen, man vet ju aldrig med henne när hon har tid för er ;)
känner ni er tagna i andra hand ? :/
Hon börjar snart blogga ordentligt ska ni se :)
 
Idag har jag varit hemma för jag var skit förkyld, hade ont i min fot, aa egentligen hela kroppen, ni vet hur det är när kroppen känns jätte tung, men när man ska lyfta något känner man sig otroligt svag !? :o
Så gick inte till skolan idag iaf, ska dit imorrn. Just nu sitter jag med en handduk runt mig och har en ansiktsmask i och hårinpackning , så passa på att blogga lite medans jag väntar på att det suttit i tillräckligt länge :)
Jag har även bäddat min säng idag, OCH dammsugit i hallen, jag är så duktig !
Bloggar kanske senare, ha det så bra, puss

Bästa gästbloggarn här !

Nu är sveriges största bloggerska här och livar upp sofias blogg lite, tyckte den behövde det ! :)
Eller vad säger ni !?
Sofia lever, hon har inte dött...än iaf. Så nu kan alla hennes beundrare och idoler andas igen :D
Okej ska vara seriös !

Jag heter Ellen Audelius och är en av sofias bästa vänner, enligt mig iaf :)
Jag hjälper sofia lite, eftersom att hon har en dator som dör snart, den är väldigt gammal, men dom funderar på att avliva den och köpa en ny, vi får se hur det blir med den saken.
Men ska kanske hjälpa henne lite varje dag ! :)
Sitter och pratar med min pojkvän joel, som jag snart varit tsm med i 10 månader, tycker vi är jätte gulliga tsm ;)
Jaja, bloggar kanske lite mer snart, (mer seriöst) är på konstigt humör

jag och sofia, tog den idag ! ;)

Sofiaa' - Tror ni jag skulle klara av att sjunga den här?

Molly Sanden - Det finaste någon kan få


Sofiaa' - Handlat.

Kartellen - Bli dum

Idag drog jag till Sollentuna Centrum med Dominique. Vi kollade på massa kläder och jag fastnade för ett par tights och två tröjor. Men jag köpte bara tightsen. Sen åkte jag bil hem med papi, carolina, Allan och Roma. Så nu är jag hemma och ska snart ta och äta. Fick precis sms av carro att allan och roma inte har kalsonger på sig, och att jag borde komma? hm.. Jag tror jag står över. Fick precis veta att dom iaf har byxor på sig, tack och lov.
Vi hörs! (: ♥


Sofiaa' - Låten ger mig en känsla

Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie


Sofiaa' - Största hafflarn, eller något sånt?

Igår var jag på någonting i solna, dendär "festivalen" med typ 30pers eller något xD de va skit tråkigt, men de va kul i slutet. Och jag kom hem rätt sent, och de kändes skönt. Kände mig lite fri utan några problem.Träffade ****** igår också, vi snackade en massa och så (: Och Domininique sov hos mig inatt också, och jag garva typ ihjäl mig igår när vi låg i sängen och hade ett seriöst snack, så skulle jag säga "när jag väl var tillsammans med *** så bråkade jag nästan aldrig med pappa" så råkade jag iställen säga "När jag väl var tillsammans med pappa" jaa ni kan ju förstå själva att man garvar sönder när två tjejer ligger och snackar helt seröst och är skit trötta och säger något sånt. HAHAH! (:
Men nu ska jag försöka få tag på någon som vill träffas eller så, för jag är rastlös och har ingenting att göra, orkar inte städa rummet (a) Så nu får ha de gött så länge, puss (:


Sofiaa' - Måste fixa mig nu


Just nu ska jag sminka mig och fixa håret osv. För ska iväg sen och ta en fika med Dominique och hennes mamma. Sen ska vi ju iväg till Solna ikväll. Men nu börjar klockan ticka iväg, så de är bäst att jag fixar mig nu. puss (:


Sofiaa' - Måste fixa mig nu

Just nu ska jag sminka mig och fixa håret osv. För ska iväg sen och ta en fika med Dominique och hennes mamma. Sen ska vi ju iväg till Solna ikväll. Men nu börjar klockan ticka iväg, så de är bäst att jag fixar mig nu. puss (:


Sofiaa' - Låten.. bara Domi, Carro och Angie som förstår (:

Daddy Yankee - Lo que paso paso


Sofiaa' - shit vad dagarna går..

Idag var jag hos Carolina och åt frukost, hahah. Sen träffade jag Dominique och hämtade lite saker och vi åt lite på subway, asso gud vad gott de var. Sen drog jag och träffade en Killkompis, vi drog till fridhemsplan och chillade, snackade om livet och allt. De va skit mysigt, men vi drog sen till Kalberg och träffade Dominique, sen skulle han hem. Men vi träffade Jozeffa, Ali och Musse i Kalberg, så jag och Dominique hängde lite med dom, vi typ åkte omkring. Vi va i Odenplan, plattan, hahah vi var överallt. Men till sist drog vi till Sollentuna och chillade en stund, tills de var dags att dra sig hemåt. Orkade inte vara ute så sent, för de var kallt och jag är meeeegaaa trött asso. Så ska snart gå och sova (:

Imorgon så kommer Dominique hem till mig vid typ 9-10 tiden på morgonen, gash, behöver verkligen sova. Vi tar kanske en liten fika hos mig, sen ska vi nog åka till hennes momor tror jag. Ska typ låna gröna linser av dominique som jag ska ha på mig. Hon ska ha blåa och jag gröna. För jag hatar mina blåa/gråa ögon -.-'
Iaf, imorgon ska jag dra till någon festival/disco eller va fuck de nu är i solna med Dominique, Jozeffa, Carolina, Angie, Thomas och hans kompisar. Vi får se hur kul de blir, men antagligen blir de kul som fan, eftersom jag älskar att dansa.
Men nu ska jag snacka med allt folk som skriver här, puss så länge (;


Sofiaa' - Garvade sönder igår.


Asso jag har inte garvat så mycket på länge. Jag var så otroligt barnslig, men hade så otroligt roligt. Jag garvade tills vi alla somnade igår/idag, typ klockan halv 6 på morgonen. Jaja, idag ska jag iväg och äta lite lunch med några tjejkompisar, de blir mysigt. Sen ska vi bara umgås, vet inte riktigt vad vi ska göra.
Nu ska jag äta frukost puss (:


Sofiaa' - Bor hos Dominique

Bos hos dominique just nu.
Imorgon ska jag och några kompisar iväg och göra en sak, sen ska vi gå och äta lunch tillsammans. Se blir trevligt, sen vet jag ihte vat vi ska göra. Men jag sover hos Dominique igen. min papi kommer hem på torsdag så jag sover nog hemma då tror jag. Vi får se hur de blir, jag ska ringa honom imorgon.
Nu ska jag sova, puss (: ♥


Sofiaa' - Några snabba saker

1. Jag har färgat håret mörkbrunt
2. Jag sover hos Dominique tills på tisdag
3. De är The voice konserten ikväll, så alla som har mitt nummer messar.
4. HAVE A GOOD LIFE BITCHES !


Sofiaa' - STOCKHOLM !!!

Hann tyvärr inte blogga igår. Jag fick skynda mig iväg till tåget mot stockholm, men de va en halvtimma försenat, sen när vi satt på tåget så blev de enu en halvtimme försenat, så jag kom till stockholm klockan 21:00 ist för 19:50 -.-
Jaja, jag drog iaf direkt till kungsan och hängde lite på UNG08 med polarna, asso jag va så jävla glad igår asso, jag log hela tiden. Lite pinsamt eftersom jag inte har så speciellt fint leende ;$
Nu måste jag vandra ner till bussen, för jag ska hem till Dominique, min lilla älskling och så ska vi äta lite, sen drar vi till ung idag igen. Ska träffa lite fler människor idag. Barndomsvänner, bästavän, osv.
Nu får ni ha de så tjeckt medans jag trallar omkring med ett leende på läpparna, puss puss :D


Sofiaa' - Bilder från Liseberg

Jag träffade även Sofia Khan och hennes "släkting" dära. Så jag och syrran umgicks lite med dom (:


Sofiaa' - Dildon Sven


Sofiaa' - Liseberg


Nu ska jag, mami och Carolina strax tagga till Liseberg. De blir nog en heldag där.
Hahah, jag åt precis fruktsallad, fil och flingor till frukost. De är nyttigt och gott. De var min mamma som sa att jag skulle äta de. Sen tvingade min mamma arr dricka hennes saft som hon gjort. Den smakade inte gott, men de kanske va för jag precis hade borstat tänderna (;
Hah, jag och Carolina sjöng den här låten för mamma till frukosten!


Sofiaa' - Fan vad alla ska gnälla.

Var precis oh hyrde film med mamma och carolina. Sen när jag kommer hem så sätter jag mig vid datorn för att blogga, sen säger carro "aha, ska du sitta vid datorn nu, eller?" jag bah "men ta de lugnt", då slänger hon någon jävla hård skit sak på mig och säger att jag är otrevlig. Sen blir hon förbannad och börjar bråka med mig, så blir mamma också ledsen. Och självklart så är ALLT MITT FUCKING FEL !!!
jag orkar inte, alla ska gämt klaga på mig.


Sofiaa' - Time to go.

Nu ska jag iväg och fika.
Mamma har gjorde en fruktsallad och sen har vi lite kakor, så vi ska åka iväg och fika nu med carolina och våran lilla hund. Men nu väntar alla på mig så jag ska byta tröja och klä på mig lite. Nu får ni ha de så gött.
Puss (: ♥


Sofiaa' - ?Lika som bär?

Min mamma tycker jag är väldigt lik kvinnan i "weeds" på bilden här nedanför.
Mamma tycker de ser ut som mig om några år, fast att jag oppirerat näsan då.
Vad tycker ni, är det så likt som min mamma säger? (:


Sofiaa' - Dagens låt


Lil Eddie - Statue


Sofiaa' - Vilken härlig helg.


Har tillbringat min helg med Amy. Vi har haft jätte kul, eller jag har haft de iaf. I lördags var vi på bio och kollade "karate kid", den va faktiskt riktigt bra, eller så kanske jag bara tycker de eftersom Jaden Smith är världens sötaste unge och för jag tycker om när de är lite slagsmål. Idag vet jag inte vad jag ska göra, men jag kanske ska träffa Khaled, vi får se hur de blir (:


Sofiaa' - chillar med Amy.


Vi kommer bara sitta hemma idag, och jag orkar inte blogga nu.
puss på stjärten (;


Sofiaa' - Galen kväll igår.


Hade jätte roligt igår kväll men inget vi ska snacka om (:
Btw, vi åkte 4st på en moppe i skogen igår, skit läskigt, men de va roligt som fan xD Iaf, nu sitter jag och Amy och lyssnar på vår älskling Lloyd medans vi sminkar oss. Vi ska ut och träffa några kompisar. Hon sover hos mig även inatt. Och imorgon ska vi gå på bio och kolla "karate kid", åååh har längtat!!! :D
Men nu ska jag göra mig klar, puss på stjärten (;


Sofiaa' - Utgång

Mainstar & Bruzz - Always and forever

Nu är Amy strax här så jag ska väl ta med mig hunden och gå ner till busshållplatsen och möta henne. Sen klockan 18:00 så börjar bion. hehe, vi ska kolla bio idag också (a) Nu har jag iaf klätt på mig, plattat håret och sminkat mig. Jaa, jag ser ut som vanligt.. Jag bloggar nästa gång jag hinner, så missa inte de nu (;


Sofiaa' - Go'morgon suckers (;


Nu har jag vaknat och är inne på min andra kopp the (: MUMS!
Jag har precis snackat i telefon med Amanda, hon kanske kommer ner hit till Göteborg imorgon, sen ska vi kolla om vi kan gå på "karate kid" imorgon :P Om ett tag kommer Amy till mig, hon ska slagga hos mig inatt. Vi kanske ska gå på bio idag. Ska bara kolla om jag har pengar!
Puss (: ♥


Sofiaa' - helt mörkt..

Käns som de är mitt i natten, för de är helt mörkt i huset.. jag och mammas kille sitter med varsinn dator, helt tysta, de är bara tv:n som låter, typ läskigt men aa (;
Nej, nu ska jag nog gå och gör lite the och kolla på tv, fast jag kollar ju redan på tv men endå ;P Ska nog hämta en pigelin om de finns, annars en frukt (:


Sofiaa' - jag har inget liv


okej, riktig ångest dag..
har inte haft något att göra så har bara fixat bilder och ritat på paint. Och själklart har jag ju chattat med massa snyggingar samtidigt, och snackat lite skit. Men endå (:


Sofiaa' - Mums

Har precis ätit en god middag med Boris. Vi grillade kött och åt lite pommes till de.
Just nu vet jag inte vad jag ska göra, ska väl bara sitta lite här vid datorn och kolla scrubs (:


Sofiaa' - Dagens fråga till alla bloggläsare !


Vilken färg ska jag ha på håret? (:

Blondt/Ljusbrunt/Mörkbrunt/Svart


Sofiaa' - Tidsfördriv

1. Ring henne minst 1gång om dagen
- Va inte rädd, våga ta chansen! hon kommer alltid att svara

2. Om hon ringer dig
- Klicka aldrig upptaget! du förstår inte hur ont de gör
3. När hon säger att hon älskar dig.
- Då menar hon det med hela hennes hjärta

4. När hon kollar dig i ögonen, sedan upp i håret, och sedan ner i marken

- Tycker hon att du är skit snygg, söt!
5. När hon kollar dig i ögonen
- Kolla inte bort försen hon gör de, kyss henne ist om du är smart 

6. Va stolt över din flickvän! / Den du gillar.

- Kysser du henne inte inför dina killkompisar,
kan hon tro att du skäms över henne.
 

7. När hon kollar på dina läppar och sedan dig i ögonen, och kanske
blir lite röd

 - Vill hon inget mer än att bli kysst!
8. När ni myser med varandra
- Kolla henne i ögonen och säg att du älskar henne 

9. Om hon inte hört av sig på ett tag.

- försäkra dig om att hon mår bra
 
10. Börjar du märka att hon kollar surt på dig, ger dig konstiga
blickar som du inte känner igen

 - Gå fram till henne, ta henne i handen gå iväg till något ställe där
ni får va ifred och fråga om du har gjort något, men komihåg
Att inte börjar skrika eller slå henne! för då kan du lika gärna
glömma henne
 
11. Du ser tjejen gråtandes en bit bort ensam, och du går med dina
Killkompisar ute på stan.

- Just i de ögonblicket, skit i killarna spring fram till tjejen, ge
henne en kram, stryk henne över håret o fråga vad som står på

12. Skäms inte över att ta hem henne medans dina föräldrar är där.
 - Just då, kan jag lova att hon kommer att tycka att du är småtöntig. 
13. När hon biter sig i läppen, kollar ner i marken, och försöker se
gullig ut.

 - Tvivla inte! bara kyss henne, ge henne en kram iaf!

14. När hon har en svår period.
 
- Var den som alltid finns för henne, kanske inte
 den som ringer stupikvarten för att kolla så hon
 mår bra, för då tycker hon att du är överbeskydande
Men fråga, henne försiktigt och krama henne, kanske varannan dag.
 
15. Lita ALLTID på din flickvän! alltid alltid alltid! VÅGA berätta
Vad som helst för henne, hon kommer att finnas där!

 - för hon finns där för dig till 110% 24timmar om dygnet!
 Hon vill att du ska kunna lita på henne, för jag lovar,
Så mycket litar hon på dig!


Sofiaa' - Bilder från igår.

FIKA

MIDDAGEN


Sofiaa' - Natt bloggarn hära ;)

Hah, de blir alltid så att jag bloggar på natten :P
Idag har jag haft en helt okej kul dag, den var mysig iaf. Har bara umgåtts med familjen. Men bilderna kommer nog imorgon för jag orkar inte ladda över nu. Eller jag vet inte hur man gör så min mami ska hjälpa mig.
Men nu ska jag strax sova, puss på er alla


Sofiaa' - Ute dag (:

Nu har jag precis varit och handlat lite med mami. Jag, mami och Carolina ska strax iväg och fika vid någon vik och kolla segelpojkar (; Efter de så drar vi hem, sen ikväll så drar vi till Delsjön och grillar, badar och myser lite. Sen till kvällen blir de marängsviss till någon bra film. Och jag tar med mig Kameran så de blir nog bilder som ni kan få njuta till ikväll I gues (;
Vi hörs, puss så länge ♥


Sofiaa' - En morgon, precis som alla andra..


De händer aldrig något nytt i mitt liv..
jaja, nu har jag iaf vaknat och har varit ute med hunden på tomten. Jag sitter med Mamma, Boris och Carolina, vi försöker komma på något att göra idag. Först skulle vi till Liseberg, men så blir de inte. Så vi kanske ska till stan och fika, jag vet faktiskt inte riktigt. Men nu ska jag väl fortsätta bestämma lite.
Kyssar & Kramar

( bildbrist )


Sofiaa' - Dags att gå till sängs


Nu ska jag nog sova strax, vi hörs imorgon. pyss (;


Sofiaa' - DEAM, this is hot !

Kollar just nu på en film med massa piloter, säger bara wow va heta kroppar grabbarna har asso!
Hahah, idag har jag bara varit hos Khaled och så, sen drog jag hem och kollade film. Rätt trevligt sådär (:
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen och snacka med Wille om saft på msn. ♥


Sofiaa' - Go'morgon fuckers ! (;


Idag är jag rätt glad fast de var jag inte imorse efetrsom jag vaknade av att folk skrek, smällde i dörrar och sprang ut och in genom mitt rum. hm, jippi -.-'
Men nu känner jag mig på rätt så bra humör. Och de blir nog bättre för ikväll vid ungefär 5 tiden så sak jag till Khaled. Och juste, jag måste bara säga att jag saknar alla där hemma otroligt mycket!
Speciellt Helena, Ellen och Carlos.. men vi ses ju om lite mer än en vecka och för er andra som vill träffas så kan jag träffa ALLAThe voice konserten i kungsträdgården den 14 augusti.
Nu ska jag fortsätta sjunga lite, pussar (: ♥


Sofiaa' - Känner mig lite pömsig ^^


Nej, nu börjar klockan närma sig halv 2 på natten och jag känner hur ögonlocken börjar bli tung..
Gotnatt på er vi hörs när jag vaknat (: ♥


Sofiaa' - Gammla favorit låtar, väcker så många minnen..

Denbo ft. klockren - Min vackra tjej

Denbo ft. Quizze - Baby


Sofiaa' - Hey Soul sister



Sofiaa' - Otroligt bra dag tills jag inte kunde andas..

Dead By April - Losing You

Hade typ as mysig och trevlig dag idag med Khaled och hans grabbar idag. Men som sagt så förstör min förkylning allt.. Jag fick jätte svårt att andas och var tvingen att sätta mig på spårvagnen och rulla hem..
När jag kom hem fick jag lite god mat och rabarberpaj till efterrätt, smarrigt (; och nu lite senare tog jag en kopp varmt te, och de var riktigt skönt för halsen. Men nu ska jag gå och leta upp en halstablett. puss (:


Sofiaa' - Snart dags att rulla (:


Ska snart gå ner till bussen in till stan för att ta spårvagnen till Khaled (:
Nu ska jag nog gå och ta en glass, blev lite sugen. puss ♥


RSS 2.0