Sofiaa' - Gillar texten (a)

Bruno Mars - Just the way you are

Sofiaa' - Hej, jag lever faktiskt (;

Har varit på två timmars träning nu och ska snart hoppa in i duschen.
De känns som jag tränar en hel del nu till skilnad från förut. Imorgon har jag orgentering i 2timmar, sen har jag även match (: Det ska ju bli trevligt. Jag börjar ju klockan 10 imorgon, sen har jag lunch, sen orgentering, fan va skönt !
Idag har jaf varit i Märsta med Mickis och träffat min underbart söta pojkvän och hans kompisar. Vi gjorde egentligen inget speciellt, men älskar att vara i hans närhet. Men nu kommer jag nog inte kunna träffa honom på några dagar, men har ju träffat han varje dag nu i 3 veckor, så de gör nog inte så mycket att vi inte träffas på några dagar. Fast kommer ju såklart sakna honom, men hallå, TELEFONEN FINNS! de är bara att ringa/messa (:
Men nu orkar jag inte stå upp vid datorn längre, ska hoppa in i duschen och sen ta en kaka.
Puss puss ♥


Sofiaa' - Film tips

KNIVEN I HJÄRTAT !
Asså jag tycker ju filmen är rätt skön på något sätt. Den ger mig en känsla som jag har varje gång jag är i Göteborg, vilket är rätt härligt. Ja, för er som undrar så är filmen inspelad i Göteborg.
Om jag själv får säga de så tycker jag ju att två killar i filmen är rätt söta också. Tycker själv inte om grabbar som håller på med sånt, men när de är film så tycker jag dom är tunga ;)
Kolla ett av videoklippen här:

Sen kan ni ju kolla alla klippen om ni tycker den värkar bra.
Själv så tyckte jag inte om den först, men sen fastnade jag för den.

Sofiaa' - Helt nykär

50 cent - candy shop ( på svenska )

DET ÄR SÅ FUCKING UNDERBART !

Hade glömt bort känslan, och håller på att glömma allt det som plågat mig under en lång tid nu. Jag känner mig äntligen glad igen på riktig, men endå så rädd. Så rädd att förlora honom. Men nu ska vi bara tänka positivt.
Men nu är de nog dags för mig att sova.
Mahaahh, låten är så gammal och väcker massa härliga sommar minnen.


Sofiaa' - Bara till dig

Saam - Bara till dig

Sofiaa' - Imorgon/Måndag

Kartellen - Betongbarn

Imorgon ska jag och Jozeffa till Märsta och träffa Nicolas och Älskling (:

På något sätt så längtar jag redan, vet egentligen inte varför. Har ju varit med Lanco hela veckan, men längtar alltid tills jag ska få träffa han igen. Längtar nog också efter att få träffa Jozeffa eftersom jag inte brukar träffa henne så ofta och de var ett tag sen jag träffade henne sist.
Men nu ska jag sova, puss och godnatt alla söta ♥

Sofiaa' - Min lilla prinsessa

Söder - Min lilla prinsessa

Idag väkte min pappa mig 11:30 och sa att min tränare hade ringt och ville att jag skulle spela match, så de va bara att slita på sig kläderna och åka ner till fotbollsplanen och förlora.. buhuu! Men de gjorde inget, för efter de drog jag hem och duscha lite fort, sen drog jag, Angie och Carolina hem till Emanuel i märsta, sen kom min älskling dit. Carolina och Angie stannade inte så länge, men jag var kvar till ungefär 19:45 tror jag (:
När jag kommit hem så slängde jag i mig lite mat, sen spelade jag piano, har inte gjort de på ett tag men de gick bra endå. Men nu ska jag kolla facebook.
pusspuss ♥

Sofiaa' - CHILES NATIONALDAG !

Ska kanske in till stan ikväll och festa lite eftersom de är chiles nationaldag, så ska med Dominique och hennes familj och sen ska vi träffa andra kompisar och deras familjer. Det ska bli jätte roligt. Men Dominique svarar inte, så måste försöka få tag på henne. Om jag inte ska med till stan och sånt ikväll så ska jag troligtvis träffa Issa (: Vi vet inte vad vi ska göra, vi kanske drar och träffar Lanco och hans kompisar eller något sånt. ♥
ska platta håret nu, puss

Sofiaa' - ÄR SÅ FUCKING GLAD !!!


Sofiaa' - Tonight


Sofiaa' - MENINGSLÖSA NI ÄR !

Hahah, ni kollar in min blogg utan att jag ens skriver, och när jag skriver så skriver jag inget intressant.
Helt meningslöst gjort av er alla måste jag säga..

JAG TÄNKER INTE BLOGGA !!! ;)

Sofiaa' - stress, stress, stress..

Känner mig alltid så stressad, jag måste börja ta de lugnt.
Men jag kan aldrig ta de lugnt eftersom jag är en rastlös person..
Men nu ska jag strax iväg och handla lite med pappa inför ikväll, han är så snäll som betalar. För jag ska ju till Väsby och fira min lilla ängel Angie. Så jag står typ för att köpa dricka till folket. Gud så trevligt, jag ska träffa nytt folk från väsby. Men nu måste jag faktiskt skynda mig.
puss puss puss puss ♥

Sofiaa' - GRATTIS ANGIE !

Idag ska alla gratta min bebis Angie!
Nu ska jag snart gå till skolan, jag börjar 09:45 och slutar 12:30 idag, hahah nice. Men de gör jag var 4:e onsdag. Idag efter skolan så ska jag och papi åka och handla lite, jag måste köpa lite dricka och någon lite pressent till Angie. För vi ska fira henne i Väsby idag, eftersom den lilla skiten bor där. Jaja, nu borde jag gå till bussen så jag inte missar den och får gå i regnet till skolan..
Puss på er alla (: ♥

Sofiaa' - DAGENS FRÅGA

Vad var det mellan dig och han Jack egentligen?
Var ni tillsammans eller bara kompisar?
Tror du att han hade känslor för dig?

Jag vet inte riktigt om man kan säga att vi var tillsammans, vi var mer typ "på G", som kompisar fast lite mer. Jag vet faktiskt inte om han någon gång hade känslor för mig över huvudtaget. Han kändes äkta då, och de kändes ju som han gillade mig. Men vem som helst kan väl fejka sånt. Om jag tänker efter så tror jag att han aldrig gillat mig, för varför skulle han göra de?

Sofiaa' - Måndag morgon.

Ska snart ner till bussen för jag börjar skolan 09:55 idag. Det gör jag varje måndag (a)
Shit, hatar måndagar, jag är alltid så trött. Jag har bara 4 lektioner idag, men med rätt långa raster emellan, så slutar klockan 15:55 idag, fyfan vilken seg och lång tag, plus att de regnar, uuuuusch !!!
Nej, dags att snöra på sig skorna och gå ut i regnet -.-'

Sofiaa' - VI VANN !

Och enu en gång går segern till laget jag spelar i, Sollentuna United ! ;)
Jag har precis duschat och ska snart klä på mig och kanske sminka mig lite för min bror Carlos är påväg hit, vi har inte bestämt vad vi ska göra. Men papi har en ny skräck film som han tycker vi kan kolla på, så de får väl bli något sånt. Ikväll ska vi grilla här hemma hos mig, fan va gott, få lite sommar känsla nu när sommarn snart är slut. Man kan ju alltid låtsas att de är sommar.
Juste, vi vann med 4-2 mot Täby idag, för er som är intresserade.
Dags att dra nu, puss puss ♥

Sofiaa' - ...

Digga - broken

Sofiaa' - Skit trött och riktig ångest.

Ska väl strax gå och lägga mig eftersom jag har match imorgon bitti. Eller aa den börjar 11:45 men endå, måste åka hem ifrån vid 11 någon gång för jag ska hämta upp Ellen och Joel och sen ska vi åka till Täby eftersom matchen är där. Jag kom hem för ca en timme sen och klämde i mig lite mat och tog lite tårta till efterrätt. Så sjukt gott. Asså jag känner mig skit deppig, har gjort de i typ 2 veckor nu.. Har lyssnat på ångest musik hela tiden, typ i skolan, på bussen, hemma och överallt. Jag tänker tillbaka så mycket, de känns skit jobbigt.. Saknar han och allt så mycket. Tror jag ska börja vara hemma om dagarna, känner mig så smutsig och ful, vill inte visa mig för någon.. Varför inte allt bara kännas så lätt, varför går det inte att glömma någon som man verkligen vill glömma. Dehär plågar mig, står snart inte ut längre. Känner mig så genomskinlig :(

Sofiaa' - KALAS !

Min lillasyster Alma ska ha kalas idag !
Efter jag varit med en liten stund och träffat alla gäster och firat min lillasyster lite så ska jag dra ut och träffa Dominique. Jag vet inte riktigt vad hon och jag ska göra.. Vi hade planerat att gå på bio, men jag har inga pengar idag. Vi får se hur det blir. Det är så otroligt dåligt väder.
jajaja, nu ska jag väl fixa lite grann, puss

Haha, gammal bild !


Sofiaa' - Time to go

Ska strax ner till bussen !
Väntar på att min syster och Sandra ska bli klara så vi kan ta bussen tillsammans. Jag tänkte åka och möta Helena sen ska vi träffa några andra kompisar. Vad ska ni göra en fredag kväll? (:
Jag och Ellen åkte till stan idag, jag skulle träffa George lite fort för han åker till Västerås idag och Ellen skulle till sin pojkvän Joel. Men hon passade på att hälsa på George medans hon också var i stan.
Nej, klockan tickar, dags att dra. puss puss ♥

Sofiaa' - Go'morgon (;

Nu är det snart dags för skola !
Idag har jag haft god tid på mig att gör mig iordning och jag ska strax äta frukost. Jag vaknade 07:00 och börjar 08:40, så nu har jag ungefär 50min kvar tills skolan börjar. Gud, jag är så himla hungrig!
Idag kanske jag ska träffa Makki, men jag är inte helt säker, vi får se hur de blir.
Men nu måste jag äta, puss (: ♥

Sofiaa' - Träning

FOTBOLLS TRÄNING 18:30 !!!
Nu ska jag strax byta om till mina fotbolls kläder för att kunna hinna med bussen så jag kommer i tid till träningen. Idag ska Ellen också träna eftersom hennes fot har blivit bättre. Det ska bli kul att börja träna fotboll med den tjejen igen. Ingen utav oss har ju spelat på ca ett år, och inte spelat tillsammans på en längre tid.
Men nu är de dags att köra igen (;

Otroligt gammal bild (: miss it..

Sofiaa' - Time to school

Börjar om 20min med hemkunskap. Vi ska baka äppelkaka. MUMS!
Nu måste jag skynda ner till bussen, puss (:

Sofiaa' - SVAR på FRÅGESTUND


Röker du fortfarande?:
Helt ärligt så, jaa det gör jag.

Bästavän? Får bara välja en (kille): Jag har många killkompisar. Förut var Philip min bästavän, men jag har tappat kontakten med honom nästan helt. Vilket jag tycker är väldigt synd. Men ärligt talat så kan jag inte riktigt svara på den frågan..

Favorit färg?: Rosa är helt klart min favorit färg. Men tycker även om grön och blå väldigt mycket (:

Vem strula du med sist?: Hahah, de vill ni gärna veta va? Jaa, jag kan inte riktigt svara på de. Han är Anonym för tillfället (;

Bästavän just nu, får bara välja en?: Just nu står jag och Dominique varann väldigt väldigt nära, jag vet inte riktigt om vi kan kalla oss bästavänner, men aa.. Sen får man ju aldrig glömma Helena och Ellen som är mina allra bästavänner, och dom kan jag inte välja mellan. Dom är underbara båda två (:

1. Vart köper du dina kläder?: Har köpt mycket på Gina, men tycker inte om dom, så dålig kvalité. Köper oftast på Vero Moda, H&M, Vila och så får man inte glömma Missäy som är min favorit.
2. Favorit färg?: Som jag svarade lite längre upp så är Rosa en självklarhet.
3. Bästa vänner ? får bara välja 3: Helena, Ellen och Dominique helt klart. Kan lita på dom upp till 100%
4. Är du kär ? isåfall vem ?: Kär och kär.. är lite halft olyckligt kär i Jack fortfarande. Men som vilken människa som helst så försöker man gå vidare, trots det är svårt. Men börjar bli lite intresserad av en annan kille nu, eller har varit ett tag. Men han är Anonym (:

Vem är din bästa kompis? Tjej och Kill: Kan inte riktigt svara på de, för har så många bra kompisar. Och har nämnt dom jag står närmst lite längre upp.

Är jag bäst?: Ja du Madde, du är nog bäst ( efter mig ) ;D

Är du intresserad av någon annan än Jack?: Kan man säga ja.. Men Jack är speciell. Men de är inget mellan oss och kommer inte bli, så man får väl bara gå och vila ögonen på någon annan.

Vem är bäst i ditt fotbollslag?: Vet inte riktigt, de är så mycket nytt folk. Känner inte alla. Men alla är väl bra på olika saker (:

Kommer du på återträffen snygging!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?: Ebba din sexbomb, deklart som fan jag kommer ;)


Sofiaa' - Tänker inte svara fören jag har minst 10 frågor


Sofiaa' - The way we used to be


I trusted you, you hurt me, you break my heart.
You are hated by many, but so loved by me.
I do not know what they are with you that makes my heart beat so hard and my lips to smile.
But something special is there with you, I liked it.
Please, never hurt me again.
Let me cry on your shoulder, let me drown in your eyes,
let me fall asleep in your arms, let me love you.

Sofiaa' - 1 September

lloyd - Get it shawty

Ledsen för dålig uppdatering!
Äntligen har vi bytt månad. Är trött på Augusti och fråga mig inte varför. HAHAH!
NY MÅNAD = MÅNADSPENG!
Aja, orkar inte berätta om dagen/dagarna, för har inte gjort något speciellt intressant. De ni kan få veta är att jag började på fotboll igår. Jaa, 2 timmars träning, dålig kondition och helt ur form, gissa hur de gick? ;P Men de gick bra fram mot slutet av träningen och jag ska träna imorgon också.

Jag åker till Göteborg under helgen, så de blir nog rätt bra uppdatering antar jag, eftersom jag brukar sitta rätt mycket vid datorn där. När jag kommer till Göteborg så ska jag, förutom att umgås med mami, så ska jag träffa Khaled. Gud vad jag saknat honom under tiden jag varit i Stockholm.
Ja, nu har jag förlorat massa besökare eftersom jag inte bloggat. Men jag bloggar mest för att de är en skön känsla. Orkar inte få panik för att jag inte bloggat, som jag alltid fick förut. Nu har jag lixom ett liv utanför dataskärmen.

Imorgon ska jag kanske dra iväg och äta på "subway" med Helena, eller så ska vi bara ta en liten fika.
Jag ska iaf kolla ifall jag får mina pengar av pappa idag. Och sen ska jag kolla när min träning börjar imorgon så att jag kan umgås lite med Helena imorgon efter skolan. För de skulle vara lite mysigt eftersom hon är min allra bästavän. :D Glöm aldrig att jag älskar dig min honey!

RSS 2.0