Sofiaa' - Nyårs fix

Nu har jag duschat, tagit pormaskplåster, ansiktsmask och hjälpt min syster lite med hur hon ska se ut. Just nu sitter jag och plattar håret och väntar på pojkvännen som kommer när som helst, sen ska vi väl bara fixa oss lite och chilla, sen ska vi ut och äta, sedan vidare och träffa kompisar och fira nyår (:
åååååh, det ska bli så kul, puss puss! :D ♥

Sofiaa' - Då var det dags att packa igen då..

*Gammal bild*
Nu har jag varit i Göteborg i en vecka och imorgon ( Torsdag ) åker jag hem till ljuva Stockholm för att fira nyår. Jag har spritt ut mina kläder och saker över hela rummet, så de kommer nog ta en liten stund att packa ihop allting. Jag kommer ju inte kunna packa imorgon för klockan halv 2 så ska jag iväg till Victoria, även kallad min syster, som fyller 14år. Efter det så är det bara raka vägen till Göteborg Central för att ta tåget som går vid halv 5 - 5 någon gång tror jag. Hoppas inte mitt tåg blir försenat, för det orkar jag inte med.
Jag vill hem och träffa min älskling..

Sofiaa' - Mina löften (:


♥ Tjäna mina egna pengar
♥ Förbättra mina betyg
♥ Bli brun
♥ Börja plugga
♥ Vara mycket snällare
Vad har ni för löften? (:

Sofiaa' - Har huvudvärk..

Kollar tv och ska nog göra en kopp te och bara ta de lugnt.
Ni som har mitt nummer kan ju alltid messa. puss ♥

Sofiaa' - Kom precis hem från stan


( Inte så bra bilder, men de kommer nog bättre så småningom )
Hann inte blogga innan jag åkte hem ifrån, hade lite bråttom.
Men nu har jag iaf kommit hem från stan och har äntligen köpt en klänning till nyår. Jag hittade först en otroligt söt tröja på Missäy, men det var för lång kö till omklädningsrummen så jag gick vidare till Monsoon. Och då hittade jag min söta klänning som jag köpte med mig hem, är faktiskt nöjd, fast den andra var snyggare ;)
Och sen så passade jag på att fixa naglarna, så nu är dom fina också! Ni kommer ju såklart få bilder på hela nyår outfiten, men de får ni kanske på nyår eller dagen efter. Nu ska jag dricka te, puss på er alla ♥

Sofiaa' - Godnatt sömntutor!!

Nu är jag trött, godnatt gottfolk så hörs vi imorgon! :)

Sofiaa' - Nu ska jag kolla film :)

Nu har jag kommit hem och ska kolla film.
Lägger kanske upp bilder från idag lite senare, bye bye ♥

Sofiaa' - Shoo bitches!


Vad händer på nyår då?
Själv så ska jag vara med min pojkvän och troligtvis så ska min bästavän Helena Mohlkert också vara med oss, sen så är det såklart massa annat folk. Vi ska nog hem till någon, kolla på raketer, umgås, mysa och lite så, ja ni förstår :) Har ni något roligt för er, eller ska ni bara vara med familjen? Kommentera och berätta vad ni ska göra.

Sofiaa' - Träffar Amy om en timme, bye bitches!


Sofiaa' - Ojojoj..

..Kom på att jag inte hade bloggat idag.
Haha, men nu är jag iaf fixad och klar för att gå ut. Fast måste vänta på att mamma kommer hem så hon kan laga lite mat, sen ska jag väl ta bussen in till Nordstan och träffa Amy. Vet inte vad vi ska hitta på, men det löseer sig ju alltid. Det är ju lov och brukar ju oftast finnas något att göra. Och om det inte finns de så har vi väl kul ändå :)
puss puss♥

Sofiaa' - Godnatt bloggen

Nu ska jag typ ta och sova, puss puss och sov så gott nu (:

Sofiaa' - in my eyes you are perfect



Sofiaa' - Sängen

Haha, här är våran snea gran för er som vill se den ;)
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Har ingenting att göra så jag ska väl sova så småningom.
Alla där hemma i Stockholm har säker kul och umgås och är ute halva nätterna, eller myser eller något sånt, medans jag ska gå och lägga mig för att jag inte har något att göra..
Jaja, imorgon ska jag kanske ut och träffa Amy på kvällen, men det skriver jag mer om imorgon.
Bloggar kanske mer innan jag somnar, puss (:

Sofiaa' - Nu har filmen börjat

åååh, så spännande (a)
Vad tycker ni om min nya design?
Gjort av Miranda Nilsson
http://mirandaau.blogg.se/

Sofiaa' - känner mig som en stor fet padda..

Har precis försökt äta en kebab tallrik, fast har halva kvar. Haha shit jag orkar verkligen inte mer, så nu känner jag mig som en stor fet padda bara för jag är så mätt. Innan vi beställde kebab så var vi på Lerumbadet, badade lite bubbel bad, solade solarium, bastade ångbastu m.m.
Vi sitter och väntar på att "pirates of the caribbean" ska börja, haha omg, mamma, Carolina och jag tycker ju att killarna i huvudrollen är otroligt snygga. Så vi ska väl strax sitta och drägla lite här framför tv:n. Fast skulle hellre sitta och mysa med killen nu, men det kan jag ju inte, för vi är 50mil ifrån varann. Så man får väl ta de man har. Men de här är rätt trevligt och jag har haft en trevlig dag, så jag är nöjd!
Pusspuss (:♥

Sofiaa' - LERUMBADET NÄSTA !

Nu ska jag, mamma och Carolina iväg till Lerumbadet.
Vi ska bada bubbel bad, sola och sånt, haha vi ska på spa helt enkelt. Så nu måste jag packa ihop min bikini, en handduk m.m. Vad ska ni göra en sån här måndag? Här i Göteborg lyser ju solen, så ni här i Göteborg borde gå ut och hitta på något iaf, haha åka pulka eller något ;)
Nu kom mamma och Carolina hem, så måste skynda. Puss puss!

Sofiaa' - Funderar på att köpa något av detta (: mihihi


Sofiaa' - Miss him so..

Saknar dig så mycket älskling.
Utan dig här så känner jag mig helt tom,
känns som om det fattas något.
Jag bara kollar ut genom fönstret och
ser hur snön faller ner mot marken.
Jag bara väntar på att tiden ska gå,
åh, jag saknar dig så.. ♥

Sofiaa' - Några bilder från promenaden


Sofiaa' - Är hungrig..

Tog precis en liten macka ovh dricker te för jag åt ingen frukost. Jag vaknade ungefär klockan 2 och min hund var helt uppspelt och hade ut sin vattenskål över hela köket, så precis när jag vaknat så fick jag torka upp massa vatten från golvet. Sen gick jag och syrran ut i skogen med hunden och var ute i lite mer än en timme, sen har jag väl bara tagit de lugnt. Snart kommer mamma hem så vi får väl äta middag, åååh, längtar för jag är hungrig. haha tjockis ;)
Nej, nu ska jag kolla om de går att ladda över bilderna på datorn.
Puss :) ♥

Sofiaa' - Haha, har fastnat för en låt

Ison & Fille - Stationen

Sofiaa' - Go'morgon bitches!

haha, jag har precis varit ute med min underbara hund och med min syster i skogen. Tog massa bilder med min nya kamera också, fast batteriet tog slut så kan inte ladda över bilderna på datorn. Om man ens kan ladda över bilder till den här datorn. Haha, jag kunde iaf inte ladda över bilder från mobilen till datorn. Antingen är jag otektisk eller så är datorn jävligt dålig ;) Nu kommer nog min mamma hem snart så vi ska väl äta lite. Haha, vi äter alltid tidigt här, typ middag klockan 4-5. Men nu ska jag ta och gå ner för att sätta på mig ett par strumpor.
Puss på er fulingar ! ;)

Sofiaa' - Jag älskar min pojkvän (:


Sofiaa' - Snart är julen slut..

..det var ju väldigt synd ;P haha, nej rätt skönt faktiskt. Tycker julen är lite långtråkig, känns som om de är jul varje dag i hela December. Bara att på självaste julafton så kollar folk "Kalle Anka", öppnar paket och umgås med hela familjen samtidigt. Eller aa, ifall man inte har skilda föräldrar som mig, då kan man få jul två gånger. Eller om någon gått bort så blir de ju inte heller hela familjen. Men iaf, nu ska vi inte prata sånt. Jag har iaf haft en trevlig och mysig jul, och nu åt hunden nyss upp tårtan som mormor bakat idag. HAHAHAH! de var ju lite synd.. Fast lite kul ;)
Jag har iaf gått massa fina presenter. Jag fick ju en massa när jag firade med pappa, de kanske jag tar kort på och lägger in när jag kommit till Stockholm. Men idag har jag fått
♥ Smink
♥ En kamera
♥ Toffsar
♥ En tröja
Och lite sånt, jag minns inte riktigt. Men nu ska jag äta tårta faktiskt,
puss och bye bitches !

Sofiaa - Go'morgon

Och god jul på er allihopa! (:

Sofiaa' - Vad ska man ha på sig på nyår !?

Guuud, känner hur stressen rinner genom kroppen. Jag vill ha på mig något fint men ändå neutralt på nyår. Det får inte se luffigt ut, men inte alldeles för uppklätt ut. Gud, jag vet verkligen inte vad jag ska ha. Jag ska ut och kolla efter lite kläder på måndag, men klarade inte riktigt av att vänta, så jag kollade på nelly.com och hittade lite fina kläder. Tycker ni att jag ska ha något av dehär så kommentera gärna.
Nr. 1

Nr. 2

Nr.3

Nr. 4

Nr. 5

Sofiaa' - Årets julbild

ÅRETS JULBILD

FÖRRA ÅRETS JULBILD


Sofiaa' - Hej snopp

snopp snopp snopp..

Sofiaa' - Göteborg 22/12 - 30/12

Nu har jag äntligen kommit fram till Göteborg. Först var tåget 2 timmar försenat till Stockholm central, så fick vänta på tåget i evigheter innan vi äntligen kunde börja röra oss iväg mot Göteborg. Vi skulle vara framme i Göteborg 20:00 men vi kom fram 22:40. "SUCK" säger jag bara, är trött på alla dessa jä**a förseningar hela tiden. jaja.. men nu ska jag väl sova, är trött.
godnatt bitches!

Sofiaa' - Hos Linnea sen vidare

Just nu sitter jag hos Linnea, lyssnar på musik och har precis skickat min önskelista till min mamma. Min pappa kommer så småningom hit och hämtar mig, så ska vi åka iväg och köpa julklappar och julgran. Jag ska ju fira jul på Söndag med pappas sida av släkten, sen åker jag ner till Göteborg över jul och firar med mamma, mormor, Carolina och kanske min bror Tobias. Ska väl messa pappa nu och kolla när han kommer så de inte blir för sent. puss :)

Sofiaa' - hei po dei


shoooooo alla underbara bloggläsare!
har jag sagt hur otroligt söta ni är som läser min blogg,
och förlåt för dålig uppdatering, ska verkligen bättre mig! ;O
HAHAHAHAH! in your dreams, jag har inte tid att blogga, kan blogga lite ibland. Fast har egentligen inte tid med de just nu heller, för ska duscha och sen dricka lite te eller varm choklad, sedan borsta gaddarna och hoppa ner i sängen. Shit asso, är riktigt skoltrött, orkar inte dra till skolan imorgon, men har väl inget val direkt!?
Aja, dags att dejta duschen nu, puss :) ♥

Sofiaa' - har lektion

och blir bara jävligt irriterad på allt och alla.
hejdå!

Sofiaa' - Sitter och väntar på pojkvännen

haha, har en väldigt ful sminkning idag eftersom jag har allt mitt användbara smink hos Dominique. Så fick bara ta lite av det jag hade här hemma. Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och väntar på min pojkvän, tror inte han bryr sig om min sminkning. Hoppas inte de iaf..? ;S Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi ska väl bara ta de lugnt och mysa lite, kanske kolla film eller något sånt. Föredrar att stanna inne eftersom det är så otroligt kallt ute.
Inatt ska jag och Linnea sova hos Dominique eftersom det är Lucia imorgon och vi ska var med i luciatåget. hehe! Så vi tänkte att vi sover hos henne inatt, sen vaknar vi imorgon och lockar håret, sminkar oss osv. Och sen går vi til rudbecks aulan och sjunger. Låter rätt bra tycker jag. Jag börjar bli lite nervös just nu eftersom jag ska sjunga solo med min syster imorgon. Och jag är otroligt förkyld, har ont i halsen, är snuvig och lite så, men jag hoppas att det ska gå bra. ska väl försöka träna lite nu och bomba med halstabletter. ;)

Sofiaa' - Minnes låt :D

PRRUM

Sofiaa' - Har ångest på min egen födelsedag..

► Play the moment
▌▌ Pause the memories
■ Stop the pain
◄◄ Rewind the happines

Sofiaa' - 14år idag.

Någon som tänker gratta mig? (: ♥

Sofiaa - <3

Är jag den jag var förut?
Har jag förändrats?
Jag är vilsen i skälen, är jag den ända?
Nu går vi skilda vägar, utan varandra.
Det skulle vara vi två, vi två tillsammans.

RSS 2.0