sofiaa' - Om ni undrar..

..Så lever jag fortfarande! ;)
Har bara inte haft tid eller lust att blogga. Och kommer kanske inte blogga så mycket. Ska nog lägga ner bloggen faktiskt. men aja, vi får se hur det blir med det.
Ikväll ska jag ut, hihihihihih ! :) ska nog äta på subway också, älskar älskar älskar! Sen ska jag nog hem till Matilda. Så nu ska jag väl bara ta det lugnt ett litet tag. Ingen ide att jag frågar vad ni ska göra ikväll, för ni svarar ändå aldrig. Vi hörs, puss puss ! :) ♥

Sofiaa' - AHAHAHA !

Hade ingen bra rubrik..
Förlåt att jag inte bloggat så mycket, men har inte orkat. Nu sitter jag och kollar film med min syster och min pojkvän. Han sover även här inatt. Har inget mer oh säga, puss och godnatt (:

Sofiaa' - Stannar bara hemma idag

Ska bara stanna hemma idag, äta Lasange med familjen, och sen gå ner och kolla på någon film och äta popcorn eller något. Sen kanske jag ska träffa pojkvännen, han sa att han kanske kunde träffa mig om han hade tid.
Han skulle åka och träffa en kompis till oss som var ledsen, så vi får se om han har tid efter.
Annars blir de väl bara jag och ensamheten.. ♥

Sofiaa' - Utan smink

? Hiss / Diss ?


Sofiaa' - Orkar inte..

..ladda upp alla bilder från nyår nu.
Jag råkade trycka på något så jag hittar inte alla mina bilder på datorn, och då menar jag nästan alla. Men jag ska försöka få ordning på de och sen kan jag lägga ut lite bilder.
Men nu ska jag sova, puss godnatt (:

RSS 2.0